Parykker og extensions

Extensions

Synes du, at dit hår mangler fylde eller længde, er extensions løsningen. Man kan også bruge extensions til at lægge en speciel effekt ind i håret.

Alle frisører hos Grøndahl Coiffure laver extensions. Håret vi benytter er det bedste på markedet og din garanti for et godt resultat. Der findes mange forskellige måder, at fastmontere ekstensions på. Spørg din frisør om priser og muligheder for dig.

Parykker

Flere bliver ramt at kræft eller hårtab. Står du i den ulykkelige situation at håret falder af, kan vi nu tilbyde paryk ved Marlene. Marlene har arbejdet med parykker i mange år i Vejle.

Udvalget af parykker er i dag så stort, at alle dine ønsker kan imødekommes - alt fra maskinfremstillet til håndlavede og skridsikre parykker, og vi har parykker til både herrer og damer.

Vi klipper naturligvis din paryk, så den passer lige til dig og hjælper dig med gode råd om pleje og styling. Kontakt salonen for mere Info. Vi åbner gerne udenfor åbningstiden til konsultation, hvis dette skulle være et ønske.

Vi kan også hjælpe dig med valg af hovedbeklædning som fx tørklæder og hatte.

Kig forbi, vi ligger kun 10 minutters kørsel fra Vejle, lige midt i centrum af hyggelige Børkop.

Vi forhandler hovedbeklædning fra Christine Headwear og Ghita hat. Derudover forhandler vi parykker fra flere forskellige anerkendte parykfirmaer.