Flere bliver ramt at kræft eller hårtab.

Udvalget af parykker er i dag så stort, at alle dine ønsker kan imødekommes - alt fra maskinfremstillet til håndlavede og skridsikre parykker, og vi har parykker til både herrer og damer.

Vælg den rette paryk

Der kan være rigtig mange årsager til at købe en paryk, det kan være alt fra hårtab, fordi du synes at dit hår er for tyndt eller fordi du har mistet dit hår på grund af sygdom - der kan være mange årsager til at anskaffe sig en paryk. At miste håret uanset årsag kan være et følsomt emne for både mænd og kvinder, hvilket er fuldt forståeligt. 

Hos Grøndahl.Coiffure ekstra god hånd om dig og dit behov, vi sørger for at guide dig gennem dine muligheder i forhold til at vælge en paryk. Det er især vigtigt at du mærker rigtig godt efter og finder den hovedbeklædning der passer bedst til dit behov, om det så er en paryk eller en anden form for hovedbeklædning.

Så hvis du står i den ulykkelige situation at dit hår falder af, kan vi nu tilbyde paryk ved Marlene. Marlene har arbejdet med parykker i mange år i Vejle.

Hvis du er interesseret i rådgivning eller tilbud indenfor parykker, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten telefonnummeret 75 86 87 86 eller på mailen STUB75822929@gmail.com.

Hvilken paryk skal jeg vælge?

Udvalget af parykker er i dag så stort, at alle dine ønsker kan imødekommes - alt fra maskinfremstillet til håndlavede og skridsikre parykker. Det giver derfor også dig en bedre mulighed for at finde den paryk der passer bedst til dig, især fordi at mange ønsker at finde en paryk der ligner deres nuværende hår og frisure mest muligt.

 Der er rigtig mange muligheder i dag er det muligt at finde en paryk der matcher din egen frisure. Man skal dog være opmærksom på at pleje behovet variere alt efter om din paryk er lang, kort og om det er kunsthår eller ægte. 

Hvis man er indstillet på at en paryk lavet i ægte hår medføre et større tilpasning arbejde og pleje end kunsthår, kan kan man en paryk i ægte hår få et utrolig flot og naturligt resultat. 

Vi sælger både parykker og hovedbeklædning til mænd og kvinder.

Hovedbeklædning eller paryk? 

Hvis man er kemo patient kan overskuddet til at gå med en paryk hverdag godt være minimalt, og parykker kan også godt være til gene hvis man går med dem hverdag. Når man er derhjemme skal det være behageligt for dig, og derfor er hovedbeklædningerne fra Christine Headwear være et oplagt valg.

Det kan være alt fra en turban, huer eller tørklæder som bliver fremstillet i  bløde, lette og åndbare materialer i en rigtig god kvalitet. 

 

TørklæderKataloger

 

Styling videoer

BEATRICE TURBAN 0687

BEATRICE TURBAN 0695

LOTUS TURBAN W. SOFT LIFT HAT

LUNA V TURBAN

SAPPHIRE TURBAN W. RIBBON

SCARLETT TURBAN W. RIBBON

SHAKTI TURBAN 0694

SHAKTI TURBAN 0709

SURYA STRAW HAT W. RIBBON

ZOYA V TURBAN W. EMMY V

ZURI TURBAN

INES 1

INES 2