Krøller og struktur behandling er med til at fremhæve dit look.

Hos Grøndahl.Coiffure har vi altid brugt meget tid og uddannelse på at være de førende indenfor permanent. Vi elsker at lave forandringer og det opnår vi med omdannelse af hårets struktur. Husk på at krøller altid kræver meget pleje og det skal have fugt for ikke at kruse.

Permanent kan bruges i det korte hår hvis man ønsker Den ‘Krøllede Pixie’ som er både flot og feminin. Her holdes pandehåret meget kort, og siderne lidt længere. Det gør det muligt for siderne at blive stylet løst omkring ørerne og indramme ansigtet på en elegant måde. Denne korte frisure er ideel til kvinder som kan lide de naturlige bølger eller krøller. Når du har vasket dit hår, skal du blot bruge en lille portion hårmousse og tørre med en diffuser, og voila – så har du den krøllede pixie.

Har du mere et ønske om forandring i en page længde kan du vælge en French Girl bob, her skal håret have så meget tekstur som muligt. Det bedste tip til at opnå looket er at lade dit hår lufttørre og eventuelt kramme lidt styling-produkt ind i det for at skabe volumen.
Er det dit lange hår du gerne vil give forandringer, så er tendenserne ligesom i 90’erne nu. Du kan vælge at krøllerne skal være definerede og samlede, så derfor du skal afholde dig fra at rede bølgerne ud med en børste. Det er de såkaldte coils, som på dansk bedst kan oversættes som proptrækkerkrøller, der igen er fremme. De skabes i vådt krøllet hår, hvor du med fingeren snor små sektioner i håret, som skal have lov at lufttørre, så de fæstnes i de små snoninger. For at opnå dette look skal krøllerne helst have så meget fugt som muligt, så de samler sig og ikke bliver krusede. Ligeledes vil en klipning med forskellige etager give krøllerne mindre tyngde og mere frihed til at krølle.