Hvordan laver man reflekser i håret?

Reflekser i håret er en delvist helfarvning hvor man går ind ved brug af hætte eller stanniol og lysner håret. Reflekser er en farvebehandling der aldrig rigtigt går af mode, netop fordi at man går ind og giver håret rigtig meget spil uden at lave en helfarvning.

Reflekser og lyse striber er begge en lysning af håret, dog er farveteknikken slet ikke til sammenligning ved reflekser væver man passager ind i håret og pakker det ind i stanniol. Hvorimod de lyse striber bliver lagt helt ned ved hovedbunden, hvilket ret hurtigt giver en udgroning. Hvor reflekser i håret giver en mere naturlig farve i håret. Reflekser i håret  er en farvebehandling der tager mellem 1½-2 timer afhængigt af dit hår.

Hvad er forskellen på reflekser, babylights og balayage?

Forskellen på reflekser i håret og en balayage er teknikken, ved reflekser væver man i passager og pakker håret ind i stanniol. Hvor at ved balayage er det en frihånds teknik man anvender hvor frisøren uddeler håret i sektioner og påføre farve med lette og velovervejede penselstrøg, oftest kombinere man en balayage teknik med en ombre teknik hvor man farver spidserne meget blonde. 

Ved en balayage er der slet ikke ligeså meget vedligeholdelse da teknikken man bruger gør at det ser meget naturligt ud og man derfor ikke får en udgroning, som man ville få ved reflekser.

Babylights bliver lavet ved, at man inddeler håret i sektioner også laver man mange små striber i håret, hvor man bruger stanniol til at pakke dem ind i ligesom ved reflekser - men teknikken man anvender er anderledes, for ved babylights tages der meget tynde og fine totter, hvor totterne væves meget fint og lægges helt tæt op ad hinanden.

Hvilket giver et mere naturligt resultat også er babylights en teknik man anvender for at efterligne måden hvorpå solen afbleger håret. 


Er du i tvivl om hvilken metode der passer bedst til dit behov?

Så tøv ikke med at ringe på 76 86 87 86 eller kom en smut ned i salonen til os, også vil vores team af professionelle frisører altid stå klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have i forhold til dit behov, og hvilken behandling der passer bedst til dig.