The Culture of Total Beauty.

Et lysende signal om velplejethed og stil, sundhed og velvære, hvilket gør det så forførende. Men håret er også meget skrøbeligt: Den moderne levestil og ufordelagtige miljøbetingelser tærer på dets skønhed.

La Biosthétique tilbyder yderst virksomme, helt specifikke plejekoncepter med individuelle løsninger til alle små og større hårproblemer.

Løsningerne er på højde med forskningens mest aktuelle niveau, men har en lang tradition: Den franske biokemiker Marcel Contier grundlagde La Biosthétique for over tres år siden.

I dag ledes virksomheden af familien Weiser — efter den samme målestok, der var standarden lige fra første dag: Videnskabsfolk udvikler produkterne i samarbejde med internationale håreksperter og stylister i henhold til den aktuelle viden fra moderne laboratorier.

Alle La Biosthetique hår – og hudplejeprodukter undersøges med hensyn til virkning og forenelighed i velrenommerede klinikker, først derefter kan det levere beviset på sin kvalitet i praksis under meget eksakte anvendelsestester og med den fremragende faglige ekspertise, som La Biostétique – frisører lægger for dagen.

Kun produkter, der er overbevisende på hvert trin, får lov at bære navnet La Biosthétique. Det er vores filosofi, The Culture Of Total Beauty: For pleje på højeste niveau. For bedårende smukt hår.

Structure

Structure

Effektive repair – stoffer som hvedepeptider, pantenol eller polymerer genstrukturerer medtaget hår med det samme, yder righoldig pleje og giver øjeblikkelig elasticitet. Til sundt hår med glans, smidighed og spændstighed!

Soleil

Soleil

Solens kræfter: Ren energi. Lys Varme. Sommerens friheder på de lyse dage. Solen på huden er lykken, og det at blive brun. Her er alt, hvad dit hår har brug for, så du kan nyde solen.

Beaute

Beaute

Vi har ikke kun selv brug for daglig opmærksomhed, det har vores hår og hovedbund også. Lipider fra kokosolie samt naturlige virkestoffer giver næring og plejer ultramildt, bevarer den naturlige skønhed og beskytter mod skadelige miljøpåvirkninger — hver dag.

Protection couleur

Protection couleur

Protection Couleur giver op til 73 % højere farvestabilitet efter 15 hårvaske. Farvebeskyttelseskomplekset med solsikkeekstrakt deaktiverer frie radikaler, farvepigmenterne bliver væsentligt længere i håret. Polymerer plejer, afværger skadelige miljøpåvirkninger og beskytter mod tab af farve og fugtighed.

Anti frizz

Anti frizz

Aqua Style – komplekset beroliger genstridigt hår, stabiliserer fugtighedsbalancen og udligner struktursvagheder.
Håret glattes og bevarer sin naturlige livlighed i op til 48 timer.

Fine hair

Fine hair

Fine Hair – komplekset forbedrer stabiliteten i fint hår, der har brug for pleje, plejer det helt ned i dybden og restrukturerer skællaget.
Resultaterne er videnskabeligt dokumenteret: Fint hår bliver kraftigere, mere modstandsdygtigt og får mere fylde.

Dry hair

Dry hair

Videnskabeligt dokumenteret af det ansete Fresenius – institut:
En hydro – lipid – cocktail med Jerikos Rose, purhavre og soja sørger for op til 34 % mere smidighed, op til 40 % mere fugtighed, regeneration samt strukturopbygning efter kun 5 behandlinger.

Curl

Curl

Videnskabeligt dokumenteret af det ansete Fresenius – institut:
Bounce Back Polymer, der er udviklet af La Biosthétique, sørger for op til 47 % bedre bevarelse af krøllerne og op til 65 % højere elasticitet og spændstighed.

Cheveux longs

Cheveux longs

Cheveux Longs – kompleks med fugtighedsgivende virkestoffer og proteiner plejer langt hår intensivt, styrker og beskytter det mod slid. Resultatet er videnskabeligt dokumenteret: Knækket hår reduceres med op til 80 %.