LA BIOSTHETIQUE PARIS forener naturens virkestoffer med den mest moderne viden inden for kosmetisk og bioteknologisk forskning for at holde din hud smuk og sund.
Hudbeslægtede virkestoffer optages optimalt af huden, hvis egne beskyttelsesmekanismer aktiveres, og hvis balance stabiliseres. Resultatet? En individuel og virkelig alsidig skønhedspleje med fremragende hudvenlighed.

LA BIOSTHETIQUE hudplejeserien er baseret på et metodisk plejekoncept. Hver metode bygger på et kontinuerligt og derfor meget virksomt og synergistisk virkestofkoncept, som er tilpasset din individuelle hudtype og består af 6 plejetrin:

  1. Rensning – specielt til din hudtype
  2. Tonificering – specielt til din hudtype
  3. Aromaterapi
  4. Lipidbalance-pleje
  5. Hydrobalance-pleje
  6. Skønhedsspecialiteter

Din LA BIOSTHETIQUE skønhedsekspert forkæler dig med eksklusive produkter, som er udvalgt i henhold til din huds behov, og anbefaler naturligvis også produkter til den daglige pleje derhjemme. Din hud er i de bedste hænder – hos din LA BIOSTHETIQUE skønhedsekspert.

hud

Methode clarifiante

Methode clarifiante

Regulering af talgproduktion og betændelseshæmmende pleje til fedtet, uren hud. Ren, mat hud, finere porer og en intensiv virkning gennem virkestofkomplekser fra havalger.

Filipenser og pustler er ikke længere kun et problem i teenageårene. Også mennesker over 30 plages hyppigt af forstyrrende symptomer såsom store porer, fedtet og skinnende hud, uren og irriteret hud eller betændelsestilstande og urenheder.

METHODE CLARIFIANTE er en hudregulerende serie til intensiv - pleje, baseret på specielle virkestoffer, som normaliserer talgproduktionen og renser huden, forbedrer hudens stofskifte og tilfører den fugtighed. Lakridsrods- og egemosekstrakter virker beroligende og antibakterielt på huden, og betændte hudreaktioner reduceres hurtigt. Din hud virker finporet, ren og frisk.

Methode relaxante

Methode relaxante

Vie intense

Vie intense

Ny energi mod tørre hudpartier og for tidlig aldring af huden. 24-timers dybdevirkning for et ungt, friskt og vitalt udseende.

VIE INTENSE er tilpasset lige præcis de behov, som tørre hudpartier har. Metoden gør din hud mere smidig og tilfører den ny, kostbar energi, som sættes ind mod for tidlig aldring af huden. Plejeprodukterne regulerer de vigtigste hudfunktioner og beskytter huden mod negative virkninger af vores livsstil.

VIE INTENSE virker på to måder:

  1. Collalift, som virker i dybden, målrettet akti verer kollagenproduktionen og beskytter mod nedbrydning af nydannet kollagen. For tidlig aldring forebygges, inden de første rynker kan ses.
  2. De tørre hudpartier tilføres hudbeslægtede lipider udefra, hvorved hudens fysiologiske balance genskabes.
Methode Antiage Menulphia

Methode Antiage Menulphia

Virksom Anti-Age-pleje gennem naturlig regeneration ved små og store rynker. Op til 60% mindre rynkedybde, op til 53 % færre rynker. Jo mere, vi belaster vores hud gennem miljøbaserede faktorer, jo tidligere begynder den synlige aldringsproces.

MENULPHIA er en målrettet plejeserie fra LA BIOSTHETIQUE, som modvirker årsagerne til aldring af huden dér, hvor de opstår. En hudbeslægtet aminosyre (DPHP) aktiverer regenerationen af de elastiske kollagenfibre, der dannes i huden, hvorved huden selv kan modvirke rynkerne og rynkedannelsen.

Din hud bliver mere elastisk, vital og strålende at se på. Du bevarer ganske enkelt dit unge ud seende længere.

Methode essentielle

Methode essentielle

Und dig selv dette hudpleje-hit, hvis virkning du straks vil kunne mærke, og få en tydeligt smukkere hud. Efter 7-dages anvendelse ses en opsigtsvækkende forbedring af dit hudbillede.

METHODE ESSENTIELLE fokuserer på Epidermis-skønheden, dvs. den hud, som vi ser og mærker. Metodens produkter anvendes sammen for at opnå en synergi-pleje med øjeblikkelig virkning.